Over ons

In de Grote Houtstraat hebben Rick May, Anja Lakeman en Jeroen Rieu, drie zeer ervaren horecaondernemers, de gezellige tostibar Triple geopend. Hier moet je niet alleen zijn voor de meest verrassende tosti’s, ook voor verse milkshakes en American pancakes ben je hier aan het juiste adres. Je vindt Triple naast Traiteur Zuiver en een paar deuren verder dan Hofje zonder Zorgen. Deze laatste twee behoren, net als Bodega en Fris, ook tot de horecazaken van Rick en Anja. Jeroen ken je misschien van De Haerlemsche Vlaamse, Café Koops of Moustique.

De naam Triple staat voor de drie eigenaren en de drie hoofdelementen: tosti’s, milkshakes en pancakes.

Wie bij een tosti denkt aan simpelweg twee sneetjes brood met kaas en ham, heeft het mis. Bij Triple weten we wel raad met deze ‘croque-monsieur’ en op het menu staan dan ook verrassende opties met verschillende kaas- en vleessoorten. De American pancakes worden ook rijkelijk, met zoet of hartig, belegd. Onze chef werkt uitsluitend met verse en lokale producten en over ieder gerecht is goed nagedacht.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! En dan nog de milkshakes… die zijn een feestje op zichzelf. Naast ontbijt en lunch ben je bij ons ook welkom voor een kop koffie of de borrel.